Download Cinta Pertama 107

Summary ↠ eBook, PDF or Kindle ePUB ¹ Norhayati Berahim

Mun dia juga insan biasa yang punya kekurangan Dia tidak sesekali percaya pada cinta Bagi dia cinta suci hanya sekadar omongan yang tidak pernah menjadi kenyataan Baginya mana ada perempuan yang setia mana ada perempuan yang suci cintanya Selagi kesan luka masih terasa masih kukuh menampar ingatan dia lebih senang sendirian Tidak disakiti dan menyakitiSecantik mana gadis yang hadir rasa cinta tetap asing dalam hati.

Summary Cinta Pertama

Cinta Pertama[Download] Cinta Pertama By Norhayati Berahim Tushna hram.ru Cinta itu belum lagi cinta selagi belum dilafazkanSinopsis Belakang buku Dia lelaki tampan yang mempunyai segala galanya Namun dia juga insan biasa yang punya kekurangan Dia tidak sesekali percaya pad Cinta itu belum lagi cinta selagi belum dilafazkanSinopsis Belakang buku Dia lelaki tampan yang mempunyai segala galanya Na.

Norhayati Berahim ¹ 7 Download

Download Cinta Pertama 107 ´ ➹ [Download] ➵ Cinta Pertama By Norhayati Berahim ➼ – Tushna-hram.ru Cinta itu belum lagi cinta selagi belum dilafazkanSinopsis Belakang buku Dia lelaki tampan yang mempunyai segala galanya Namun dia juga insan biasa yang punya kekurangan Dia tidak sesekali percaya pad Cinta itu belum lagi cinta selagi belumNya Tapi sampai bila dia mampu mengasingkan cinta dengan dirinya Lantas ketika hadir seorang gadis yang penuh pengertian dan kejujuran tercuit jua tangkai hati dan perasaan Apakah akan dibiarkan igauan lampau menguasai diri hingga rasa cinta yang mula bertunas tidak sempat dinikmati atau memberi ruang pada cinta yang pertama kali mengetuk hatiDia keliru adakah ini yang dinamakan Cinta Pertama terseksa dalam keindahan..

Download Cinta Pertama 107 Novelist prolific writing since the age of up to now has produced over novels.

10 Comments on "Download Cinta Pertama 107"

  • Gobokairina

    Download Cinta Pertama 107 Cinta PertamaNovel banyak mengimbau kenangan sebenarnya bukan cerita cinta pertamaku ok Ingat lagi aku baca CP ketika berumur 17 tahun Eh dah hampir tujuh tahun berlalu dan tak sangka jodoh dengan novel ini masih ada D Walaupun aku beli hanya buku secondhand tak mengapa apa yang penting kenangan itu yang tak mungkin bisa dibeli di mana mana Dan bila aku dapat je novel ni sanggup aku tinggalkan novel lain hahahaNurul Iman Iman anak gadis yang cantik dan mani


  • kuzzeen

    Download Cinta Pertama 107 Cinta Pertama Mcmna nak review CINTA PERTAMA ni ye Guna perumpamaan lahsenang cerita sikitRasa macam ditarik ke zaman Nokia 3310 kat tempat aku dipanggil 33sekupang Ringkas menyenangkan tiada hassle massle yang menyemakkan kepala Lepak je masa gunaBegitu juga dengan novel ini Tiada air mata yang mengalir dek konflik yang berbelit belit Tiada ketawa mengekek kekek dek ayat kelakar yang bombastik Jalan cerita yang simple smooth journey Yg ada cuma senyum segaris bila ditemukan dengan keangauan si Carl Dan aku sukakan lakaran watak Nurul Iman Gadis yang istimewa dengan cara sederhana for me Cinta Pert


  • Kak Zie

    Download Cinta Pertama 107 Cinta PertamaLama sungguh aku biarkan buku ni tidak berbaca Bukan apa Dulu aku pernah tengok drama yang diadaptasi dari novel ni Masih ingat lagi pelakon utama dia seperti Lisdawati Adi Putra dan Mahmud Ali Basha Tapi jalan cerita memang aku tak ingat langsung Tak ingatpun fasal ayah Iman yang beristeri dua tu Cuma ingat yang Carl dan Iman minat menunggang kuda tu je dan juga lokasi rumah Dr Rahmat di Taman Perling HahaSambil baca ternampak muka Lisdawati Sambil baca terbayang muka Adi Putra Hahaha Sebab tu la aku kurang suka jika novel dijadikan drama adaptasi lebih lebih lagi jika novel tu


  • Ras

    Download Cinta Pertama 107 Cinta PertamaSetakat ni tak pernah lagi rasanya saya baca buku yang heronya datang ke rumah family heroin dalam pukul 2 ke 3 pagi untuk melamar secara tak rasmiTapi Carl Zafran dah buktikan tak da apa hal lah Boleh saja yang penting hasrat tertunai Amboi Carl Zafran tak sabar sungguhJalan cerita yang sudah boleh dijangka pengakhirannya Pembaca boleh saja memilih untuk tetap setia membaca dengan penuh teliti setiap bab atau baca secara scan2 saja sebab semuanya boleh dij


  • kuzzeen

    Download Cinta Pertama 107 Cinta PertamaAkhirnya Carl Zafran jatuh dalam 'pelukan' ;PX leh nak mereview sbb kalu mereview pasti nak bandingkan dengan naskah asal keluaran Alaf 21X leh nak review sbb x leh nak recall naskah yang itu Pinjam library pulak tu X leh nak bagi analogi sebab semua hp sekarang style kuis kuis jari x main la tekan2Peace


  • Khaulah Zulkifli

    Download Cinta Pertama 107 Cinta Pertamaulang bacapertama kali baca waktu sekolah menengah waktu tu baru belajar baca novel saya suka gaya penulisan norhayati Berahim ceritanya tidak terlalu romantik suka watak nurul iman dan carl zafran tidak terlalu sempurna masing masing ada kelebihan dan kelemahan sebab iman kata Irfan lagi handsome dari carl zafran watak iman juga bukan jenis yang berbaju kurung tetapi hanya bersederhana walaupun hubungan Iman dan Carl seperti bos dan staff tapi bukan tipikal novel sekarang Bos jatuh cinta dengan PA yang berpakaian baju kurung dari kampung walaupun latar belakang keluarga dua dua watak berbeza tetapi ia tidak berlebihan dengan watak jahat dalam keluarga masing masing bukan cinta dua darjat ulang baca sebab nak tahu interpretasi cinta pertama dari penulis juga ingin perspektif cinta pe


  • Puteri

    Download Cinta Pertama 107 Cinta PertamaBest sangat novel ni baca dah lama dahnak carik balik tapi susah nak jumpa


  • Eba Abby

    Download Cinta Pertama 107 Cinta PertamaNovel pertama yg masih tak boleh dilupakan


  • Mas Lina

    Download Cinta Pertama 107 Cinta Pertamahappy ending what i love


  • Ika

    Download Cinta Pertama 107 Cinta Pertamabedt