Gelak Tergolek Free read ´ 100

Read & Download Gelak Tergolek

Gelak Tergolek Free read ´ 100 Ö [Reading] ➶ Gelak Tergolek By Wann Azlan – Tushna-hram.ru GELAK TERGOLEK memaparkan kisah mamat sengal bernama Rahman yang menyulam cintanya dengan kekasih hati MaimunPelbagai kisah lucu yang terpaksa dilaluinya sebelum berjaya mendirikan rumah tangganya den Gelak Tergolek memaparkan kisah mamat sengal be[Reading] Gelak Tergolek By Wann Azlan Tushna hram.ru GELAK TERGOLEK memaparkan kisah mamat sengal bernama Rahman yang menyulam cintanya dengan kekasih hati MaimunPelbagai kisah lucu yang terpaksa dilaluinya sebelum berjaya mendiri.

Wann Azlan ☆ 0 Read

Ah tangga bermacam macam hal pula yang harus dihadapinyaBacalah kisah ini untuk mengetahui bagaimana Rahman menangani bapa mertuanya Pak Brahim adik iparnya; Imi si cilik yang keletah lagi pintar dan penduduk kampungPasti anda akan Gelak Tergolek..

Summary Ù PDF, DOC, TXT or eBook ☆ Wann Azlan

Gelak TergolekKan rumah tangganya den Gelak Tergolek memaparkan kisah mamat sengal bernama Rahman yang menyulam cintanya dengan kekasih hati MaimunPelbagai kisah lucu yang terpaksa dilaluinya sebelum berjaya mendirikan rumah tangganya dengan MaimunSetelah berum.

10 Comments on "Gelak Tergolek Free read ´ 100"

  • Sha Mslvoe

    Gelak Tergolek Free read ´ 100 Gelak Tergolekbagi sha buku ini memang indah khabar dari rupa tak ada pun feeling nak gelak tergolek lawak sengal yang membosankan Tolong la jangan beli Korang akan menyesal


  • Gobokairina

    Gelak Tergolek Free read ´ 100 Gelak TergolekKali pertama seingat aku membaca cerita berentak komedi ringan ini Sekali sekala membaca cerita yang ringan dan tiada langsung konflik yang akan membuat anda nak baling buku menyeronokkan juga Tak dapat dinafikan senyuman sentiasa saja di bibir bila membaca bait bait tulisan penulis baru ini Cuma rasanya elok berhati hati dengan lawak lawak splastik kerana ia akan membuatkan pembaca bosan membacanya berulang kaliKisah ini memaparkan kisah cinta


  • Ammara Ayyash

    Gelak Tergolek Free read ´ 100 Gelak TergolekSaya masa ni baca mmg sakit perut dibuatnya asik gelak Masa ni sekolah lagi so musim pinjam kat kawan je x mampu nak beli duit cukup2 makan tp cerita ni bagi saya mmg tergelak sakit perut Kwan yg rekemen kan dan saya baca sy xleh blaaa la dengan watak memasing nak2 part salah peluk bapak mertua tu kau dah kenapa tahahahhaha saya tgh cari balik buku ni rasanya ada lagi ke nak beli huarghh best


  • Tengku Nurhanis

    Gelak Tergolek Free read ´ 100 Gelak TergolekSaya ingat lagi beli pd tarikh 10102010 Sampai bagi pinjam kat kawan2 sampai terbelah dua novel ni XD Masa beli dulu saya baru umur 14 tahun Habiskan dalam masa 1 minggu rasanyaNasib baik diganti baru tapi dah terbitan ke 15 Januari 2012 Light reading nak kata gelak tergolek tu tak lah tapi terhibur la at some parts lagi lagi masa Rahman akad nikah dengan part cari lembu hilang dengan pak mertua Will re read sometime


  • Irfan Retro

    Gelak Tergolek Free read ´ 100 Gelak TergolekNovel pertama yang aku baca hadiah daripada seorang kawan Memang sangat menarik dan yang penting membuatkan tak kering gusi Jarang aku ketawa sebab baca novel tapi novel ini membuatkan aku ketawa seperti orang gila sendirian Terbaik👍


  • Fatini Zulkifli

    Gelak Tergolek Free read ´ 100 Gelak Tergolek355Banyak lawak kurang asam Karya ini ibarat majalah Ujang atau Apo dalam versi novel Aku bagi 35 bintang sebab not bad lah untuk karya pertama daripada seorang lelaki Mana boleh kau expect seorang penulis baru yang tiada pendidikan formal da


  • Juliza

    Gelak Tergolek Free read ´ 100 Gelak TergolekHamba bagi 5 bintang bukan sebab hamba rasa gaya bahasa dan penulisannya adalah terbaik tapi sebab penceritaan komedinya yang sangat menjadiTentang Gelak Tergolek dari kornea mata hamba1 Walaupun konsep cerita ringkas dan ringan tapi pengisian komedinya cukup padat Dari blurp novel saja pun kita sudah boleh gel


  • Ogy Yusof

    Gelak Tergolek Free read ´ 100 Gelak Tergolekhehe sebenar buku ni takdela sampai gelak tergolek masa baca dalam lawak yg diceritakan mengenai rahman dari kisah belum berkahwin setelah berkahwin sehingga mendapat anak kembar banyak sindiran halus sebenarnya setelah seminggu bekenalan dengan maimun rahman dengan beraninya pergi berjumpa dengan pak brahim iaitu bapa maimun dan memberitahu yg dia ingin melamar maimun terang dan jelas takperlulah nak bercinta bertahun2 keberanian menghadap bakal pak mertua dan berani menjawab soalan wal


  • Siti Hamira

    Gelak Tergolek Free read ´ 100 Gelak TergolekDiceritakan secara santai Senang dicerna Tersenyum juga membacanya tetapi tidaklah sampai gelak tergolek Sayangnya tiada bahagian yang boleh dititikkan sebagai konflik Bagi saya jalan ceritanya agak mendatar dan hanya disajikan dengan kisah kisah lucu yang terlalu banyak kebetulannya iaitu kebetulan yang agak tidak logik Novel ini bacaan umum dan sesiapa pun boleh baca termasuk remaja Agak kecewa kerana isi kandungannya agak dewasa dan tidak sesuai untuk bacaan remaja Ya walaupun bahasanya berlapik dan kisah tersebut 'biasa' atau 'ada' berlaku dalam masyarakat kita bagi saya tetap tidak wajar diceritakan dalam novel Sebab bahan bacaan boleh mempengaruhi pembaca 'You are what you read' Jangan cerita apa dalam kain


  • Ummu

    Gelak Tergolek Free read ´ 100 Gelak TergolekPenulisan yang santaiSyabas kepada penulis sebab jarang sekali novel ditulis dengan tema sebegini Nak kate lucu sangat tidaklah juga but I enjoyed reading this book Tak seberat novel novel yang lain Sangat ringanWatak Rahman yang egonya melangit tinggi dan juga ibunya Puan Senah juga mempunyai ego yang melangit tinggi telah berjaya membuatkan saya merasa sungguh marah terhadap kededua karakter ini Ade ke patot Puan Senah buat laporan polis sebab c